Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 1:12 pm
7. luokka. Repe kiukuttelee vanhemmilleen ja alkaa ajattella mm. itsemurhaa muttei puhu asiasta kellekkään. Repe alkaa kuunnella hevirokkia ja kaveripiiri vaihtuu. Rötöstely alkaa. Ryyppäyspuuhat ohittavat mielenkiinnossa kouluhommat ja ala-asteen priimuksen numerot alkavat vajota hälyyttävään tahtiin.
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 1:14 pm
Aijjai Repe parkaa. Niin se elämä saattaa uuvuttaa lahjakkaimmatkin keskuudessamme.
Loeggg SITH LORD
Kill Count : 7178 Points : 7601 Age : 36 Home Planet : Kashyyyk
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 2:14 pm
Angstiräppiä hevimausteil, voi tulla maukasta.
Kunhan mihinkään numetallipomppuheviin ei jätkä sotkeutuis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Tämä linja kyl kelpuutettaisiin:
VINOT MONOT ZEYS
Kill Count : 9830 Points : 10158 Age : 100 Home Planet : SALAINEN
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 2:43 pm
2011 on Repen vuosi,älkääs nyt maalailko piruja seinille! Jengi puhu Virginin jonossa viime tiistaina et Repellä on jossain lähi lepikossa puskat tulossa just sattumoisin 2011
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 3:25 pm
joo ja dj tumu89 vaikutteita ehkä vähän soppaan sekaan ni avot
Ejay biitit
Loeggg SITH LORD
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 4:58 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Muistan ku 12-vee tein parit biitit Hip Hop Ejay2:lla ja vanhemmat piti meitsii jo jonain biittijumalana! Olin jo ostamassa kirjakaupasta parilsadal markal täysversioo, mut onneksi jätin ostamatta. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 5:03 pm
Harmi.. voisit tänä päivänä olla biittijumala.
Repelle syntyi yllättävä (vittumainen) este. Äippä jäi 3 päivän sairaslomalle. Tämä voi suurelta osin tuhota suunniteman 2011.
Loeggg SITH LORD
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 6:54 pm
Hups, unohtu mainita et se oli tosiaan demoversio ejaystä eli tosi suppeasti sämplejä. [You must be registered and logged in to see this image.] On mulla kyl nykyään koneel FruityLoops, ei oo yli vuoteen varmaan tullu ees avattua. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ma Maalis 29, 2010 9:08 pm
Joo se on ohjelma, mulla oli se joskus back in the day ja nyt latailin viime kesänä uusiks. Nyt en oo tänä vuonna kun ehkä pari hassua kertaa vähän nypränny.
Repe käyttää sitä miksauskeen.
VINOT MONOT ZEYS
Kill Count : 9830 Points : 10158 Age : 100 Home Planet : SALAINEN
Aihe: Vs: Repe Vortex - Räppään Mutsilla OUT NOW! Ke Maalis 31, 2010 3:33 pm
Mä en oo ikinä tehny mitää piittejä mitä ny vähä bongo rumbuu joskus paukutellu Repestä ois ihan kiva saada vähän lisää taustatietoja